All reviews

By Richard M. (Aalten , Netherlands) on 09 Jan. 2022 :
(5/5) 
Product rated : Met Rivale Mips schwarz fluo gelb

Comfort and beautifull

Very nice

Report abuse
By Krzysztof N. (Warszawa, Polska) on 01 Jan. 2022 :
(5/5) 
Product rated : Torba Topeak Barloader 6,5 L

Opinia

Jestem zadowolony z zamowienia

Report abuse
By Ryszard S. (Mielec, Polska) on 31 Dec. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Rękawice Leki Griffin S Mitt Black

Rękawice Leki Griffin S bezpalcowe

Mam już rękawice Leki, ale często marzły mi palce, co nie jest winą rękawic, lecz problemów z krążeniem.
Zdecydowałem się na te "łapawice" reklamowane powszechnie jako ciepłe.
Są rewelacyjne pod każdym względem: rzeczywiście ciepłe, w środku mają kanaliki na palce, materiał po wewnętrznej stronie jest perfekcyjnie chwytliwy.
Same zalety, które miałem okazję sprawdzić "w boju".

Report abuse
By Martyna K. (Marki, Polska) on 31 Dec. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lampka przednia Lezyne Macro Drive 1300XXL Czarna Matowa

Ocena produktu

Produkt polecany przez wytrawnego rowerzystę jako wspaniały i polecany innym.

Report abuse
By Bartłomiej S. (Siemianowice Śląśkie, Polska) on 26 Dec. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Rękawice Leki Griffin S Mitt Black

Cudeńka

Wszystki starannie wykonane. Produkt najwyższej jakości. Polecam :)

Report abuse
By Katarzyna B. (Warszawa (Śródmieście), Polska) on 17 Dec. 2021 :
(3/5) 
Product rated : Skarpety męskie X-Socks Ski Silk Merino 4.0 Men Szare

Wszystko ok

Wysyłka szybka

Report abuse
By Janusz R. (Grodków, Polska) on 10 Dec. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Skarpety męskie X-Socks Carve Silver 4.0 Men Czarno-Niebieskie

skarpety

Wyglądają dobrze, po założeniu na nogę czuje się ciepło. Ale nic więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze ich nie używałem na nartach.

Report abuse
By Marcin Ł. (Przemyśl, Polska) on 03 Dec. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kije Leki WCR Lite SL 3D czerwono / żółty

Kije Leki

Bardzo dobry, splidny i wygodny sprzęt.

Report abuse
By Dariusz K. (Rybnik, Polska) on 30 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Błotnik przedni SKS Mudrocker

błotnik przedni

Pasuje idealnie do roweru Scott ( koło 27,5)

Report abuse
By Dariusz K. (Rybnik, Polska) on 30 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Błotnik tylny SKS Mudrocker

błonik

Pasuje do mojego roweru Scott ( koło 27,5)

Report abuse
By Andrzej K. (Wodzisław Śląski, Polska) on 29 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Koszulka Męska X-Bionic Invent 4.0 LT Singlet Men Biała

potówka

Produkt zgodny z opisem, koszulka wysokiej klasy, spełnia moje oczekiwania, przetestowana parokrotnie na morderczych treningach trwających ponad dwie godziny
( bieżnia, orbitrek) polecam.

Report abuse
By Tomasz W. (Koszalin, Polska) on 26 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Gogle Julbo Skydome XXL White/Black Cat. 2-4

Opinia

Świetna obsługa.

Report abuse
By Sebastian W. (Nowy Sącz, Polska) on 26 Nov. 2021 :
(4/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi Wire 2 Carbon Białe

Sidi wire 2

Buty rewelacja z najwyższej półki. Brawo firma godna polecenia .przesyłka szybko wysłana. Kontakt beż żadnych problemow

Report abuse
By Tomislav F. (Zagreb, Croatia) on 26 Nov. 2021 :
(5/5) 
By Krzesimir M. (Chwaszczyno, Polska) on 19 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Topeak Backloader 10l Czarna

Polecam

Super torba na krótkie wyjazdy.

Report abuse
By Mariusz W. (Oleśnica, Polska) on 15 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kask rowerowy POC Axion Czarny Matowy

Wygoda i bezpieczeństwo jazdy enduro w lekkim i przewiewnym wydaniu

Muszę przyznać, że jednym z podstawowych kryteriów wyboru kasku był dla mnie komfort. Axion jest najwygodniejszym i najlepiej dopasowanych kaskiem jaki miałem na głowie. Przymierzyłem sporo innych kasków z technologią MIPS (Uvex, Endura, Fox, itd.) oraz WaveCel (Bontrager) i muszę przyznać, że chyba tylko kaski Uvex'a i Giro oferowały zbliżony poziom stabilności na głowie (wiele kasków po prostu nie trzymało się na mojej głowie - nawet po dopasowaniu mogłem je bez problemu ruszyć w każdym kierunku). Przy czy żaden inny nie był przy tym tak lekki i przewiewny (np. Bontrager Rally). Przy okazji POC oferuje autorski system ochrony (Spin), którego działanie można poczuć pod ręką. Zdecydowanie mój kolejny kask również będzie dzierżył napis POC.

Report abuse
By Grzegorz K. (Wałbrzych, Polska) on 12 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Koszulka męska X-Bionic Invent 4.0 czarna grafitowa

Super

Bardzo wysoka jakość produktu.

Report abuse
By Marcin Ł. (Skórzewo, Polska) on 12 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lampa tylna Cateye TL-LD820 ViZ 450

Świetna lampa super mocna CATEYE VIZ450

Moim zdaniem ta lampka CATEYE jest jedną z najlepszych na rynku. Super mocna, fajne tryby pracy (szczególnie stroboskop), długa praca na akumulatorze. Myślałem jeszcze nad Bontragerem Flare RT, ale moim zdaniem ta ją przebija.

Report abuse
By Anna D. (Kraków, Polska) on 12 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Czapka X-Bionic Soma Cap Light 4.0 Black/Charocal

Czapka x-bionic

Fajna, ciepła i miła w dotyku, dobrze się rozciaga

Report abuse
By Adam W. (Lublin, Polska) on 07 Nov. 2021 :
(5/5) 
By Sabina C. (Konstancin-Jeziorna, Polska) on 05 Nov. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kije Leki WCR SL 3D czerwono / czarno / żółte

Kije Leki

WCR SL 3D kije bardzo profesjonalne, zarówno jeśli chodzi o technologie jak i design.

Report abuse
By Krzysztof O. (Świecie, Polska) on 29 Oct. 2021 :
(4/5) 
Product rated : Opona Vittoria Rubino Pro G2.0 700x25C czarno-czerwona zwijana

Opony

dopiero Będą Testowane W Nowym sezonie Więc Póki Co Jestem Obiektywnie Nastawiony

Report abuse
By Szymon B. (Skórzewo , Polska) on 22 Oct. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lampka tylna Cateye SL-NW100 SYNC Wearable

Doskonałe uzupełnienie oświetlenia roweru

Dobrze wykonana lampka, bardzo jasna, dobra relacja ceny do jakości. Swoje największe zalety pokazuje wtedy, gdy jest używana z pozostałymi światłami Cateye z serii sync - dzięki łączności BT każdy z elementów zestawu steruje wszystkimi pozostałymi. Dodatkowo możliwość sterowania przez dedykowaną apkę w smartfonie, czyni z niej naprawdę bardzo przydatne urządzenie.

Report abuse
By GRZEGORZ S. (Bierutów, Polska) on 15 Oct. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Błotnik SKS Shockboard Dark 28

BŁOTNIK ROWEROWY PRZÓD

TOWAR ZGODNY Z SPECYFIKACJĄ - JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU W TYM SKLEPIE

Report abuse
By Jarosław G. (Poznań, Polska) on 01 Oct. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lampka CatEye Reflex Auto TL-LD570

Bdb lampka tylna

Bardzo dobry produkt, świeci jasno. Produkt zgodny z opisem Sprzedawcy.

Report abuse
By Marek T. (Warszawa, Polska) on 01 Oct. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Topeak Alien II - zestaw 26 narzędzi

Topeak Alien II

Super zestaw. Polecam. Zawiera wszystkie potrzebne rowerzyście elementy.

Report abuse
By Marcin S. (Poznań, Polska) on 01 Oct. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi MTB Drako 2 SRS Carbon Szary Matt

Szary robi robotę .

Jestem zadowolony , buty sztos .

Report abuse
By Tomasz W. (Świdwin, Polska) on 24 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Lampka przednia Lezyne Micro Drive Pro 800XL

Tomek

Super lampka!

Report abuse
By Jacek B. (Wrocław, Polska) on 21 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Uchwyt na kierownice Topeak Omni Ridecase DX czarny 4,5-6,5"

dobra

Wszystkow w jak najlepszym porządku.

Report abuse
By Milan L. (Sicienko, Polska) on 20 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi Shot 2 Czarne

Buty Sidi Shot 2 czarne

Jak narazie nic złego nie mogę powiedzieć o butach które zakupiłem. Wiadoma sprawa jak nowe to muszą się ułożyć do stopy itd….są wygodne oraz lekkie. Moim zdaniem trafiony zakup polecam innym którzy zamierzają zakupić sobie takie buty na dłuższy czas użytkowania . Pozdrawiam

Report abuse
By Ernest O. (Warszawa, Polska) on 17 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Trenażer Garmin Tacx Neo 2T Smart

Super cichy - niezwykły realizm jazdy

Zmieniłem Tacx Vortex (rolkowy) na Tacx Neo 2. Te dwa trenażery dzieli przepaść. Neo jest nieporównywalnie cichszy, pozwala na stawanie na pedałach, nie ma uślizgów koła, i daje (NEO) niebywały realizm jazdy po asfalcie i innych powierzchniach.

Report abuse
By Pawel G. (Michałowice, Polska) on 10 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kask Met Echo Mips Czarny Matowy

Kask MET

Wszystko ok. Parę godzin na głowie i nie było dyskomfortu.

Report abuse
By Piotr S. (Warszawa, Polska) on 10 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Tłumik kompresji Manitou ABS+ R7

Upgrade Markhora (wymiana zepsutego kwik toggle)

Straciłem zdalne sterowanie (niekomatybilny z pokrętłem kwik) ale zyskałem płynną regulację. Tłumienie działa swietnie, od miękko jak na chmurce po progresywny sportowy, który nie pozwala na łatwe dobicie tłumika. Bardzo fajny upgrade. Tuningu nie robiłem. Ale instrukcja jest dostępna na stronie producenta i możliwości sa całkiem spore.

Report abuse
By Weronika P. (Wrocław, Polska) on 10 Sept. 2021 :
(3/5) 
Product rated : Topeak Solo Bike Holder

Wieszak nie na każdy rower

Zwróciłam towar i czekam na zwrot pieniędzy, wieszak nie pasował na moj rower - przed zakupem polecam dokładnie wymierzyć kierownice roweru ,gdyż wieszak jest przeznaczony do krótkich kierownic, max 50 cm

Report abuse
By Jacek M. (Sucha Beskidzka, Polska) on 09 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Wkładka Vittoria AirLiner rozmiar L – Enduro / Plus 2.5 - 2.7

Wkładka Vittoria AirLiner rozmiar L – Enduro / Plus 2.5 - 2.7

Świetna rzecz do elektryka.
Mam teraz pewność, że np. po urwaniu wentyla (raz się zdarzyło, ale na całe szczęście było blisko do "cywilizacji" ;-), spokojnie zjadę nie musząc nieść roweru.
+ zabezpieczenie obręczy przed uszkodzeniem. Gorąco polecam.

Report abuse
By alberto D. (Józefosław, Polska) on 03 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kask rowerowy Bluegrass Intox Czarno-Żółty 2021

SUPER

Kask rowerowy jest SUPER a wygląd jest bardzo ładny, projekt jest włoski.

Report abuse
By Paweł S. (Sankt Peter Ording, Niemcy) on 03 Sept. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Trenażer Garmin Tacx Neo 2T Smart

Trenażer/dostawa

Jeśli chodzi o dostawę, słowo rewelacja nie oddaje w pełni mojego zadowolenia. Zamawiałem produkt do Niemiec. Dostawa w ciągu 48 h. Brawo!!

Report abuse
By Daniel N. (Poznan, Polska) on 31 Aug. 2021 :
(4/5) 
Product rated : Bagażnik na sztycę Topeak MTX Beamrack MTX typ A

Toupeak bagaznik

Witam
Przesyłka dostarczona błyskawicznie bardzo dobry kontakt ,towar bardzo dobry wykonanie super jestem bardzo zadowolony z transakcji.
Pozdrawiam

Report abuse
By Rafał J. (Warszawa, Polska) on 27 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi MTB Gravel brązowo-czarne

RJ

Wszystko w porządku

Report abuse
By Zdzislaw Z. (Rudnik, Polska) on 27 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Pompka podłogowa SKS Airworx 10.0 antracytowa (multi)

Opinia pompki podlogowej SKS AIRWORX 10.0

Zakup bardzo udany.Za sensowne pieniądze kupiłem rewelacyjną pompkę. Stosowałem zarówno do pompowania kół w samochodzie i w rowerze. Polecam. Zdzisław

Report abuse
By Jacek S. (Skórzewo, Polska) on 20 Aug. 2021 :
(2/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi MTB Tiger SRS Carbon Matt Czarno-Czerwone

Pieniądze nie zawsze dają szczęście

Marzyłem o tych butach, ale jak już je kupiłem to okazały się być za ciasne. O dziwo przymierzałem w sklepie kilkukrotnie różne rozmiary sidi i nawet zamówiłem drugą parę jednak za każdym razem pudło.
Wykonanie trochę plastikowe jak dla mnie i trudność w doborze rozmiarów. Ostatecznie kupiłem tani model shimano na boe. Jestem bardzo zadowolony teraz.
Chciałem uprzedzić ewentualnych chętnych o tym że rozmiarówka jest dość dziwna. Jeśli gdzieś was ciśnie np przy języku lub palce nie czują się swobodnie nie ryzykujcie zdrowia stóp. W bucie powinna być mniej więcej 0,5 cm dłuższa wkładka, gdyż stopa podczas jazdy pracuje. Takie jest moje zdanie ale nie jestem profesjonalistą więc proszę to traktować jako opinię.
Sklep oceniam na plus bo nawet dostałem telefon w sprawie upewnienia się czy wybrałem właściwy rozmiar, ale z podniecenia i to nie zatrzymało mojego pecha.
Nie jest to anty reklama tylko po prostu wkurza mnie to, że po 60 latach sidi na rynku nie można tej rozmiarówki poskromić i nadal ludzie nie wiedzą jak je dobierać do stóp. (Mój przypadek)
Przydałby się poradnik jakiś albo film na stronie sidi a nie tylko gadanie że sidi są lepsze od shimano czy inne takie wypociny.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Report abuse
By Agnieszka N. (Opole, Polska) on 20 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Przyczepka Hamax Outback Twin Szara

Bardzo dobra jakość

patryk.chowaniec@sat.poznan.pl

Byłam nastawiona na to ze towar przyjedzie , zobaczę i stwierdzę ze to nie to .. ale miło się zaskoczyłam.
Przeprowadziłam wszelkie testy bo zależało mi tez żeby służyła mi jako wózek.
1. Mieści się we wszystkich drzwiach 90 ( mieszkanie, winda, supermarket - jedynie przy kasie był problem wiec skorzystałam z samoobsługowej)
2. Przyczepka składa się z wysokiej jakości materiałów - sam wygląd już zachwyca. Dużo miejsca w środku na nóżki, pochylanie siedzenia tak ze dziecko może się zdrzemnąć ( jak dla mnie mogłyby się całkiem rozkładać ale chyba żaden model nie ma takiej możliwości - podobnie jak w aucie) , siedzenia bardzo wygodne z porządnymi pasami ( podobne do fotelików samochodowych)
3. Prowadzi się ja bardzo lekko mimo swoich „ gabarytów” :) , zwrotna, wysokiej jakości opony continental - teraz mogę isc spacer usypiając dwójkę dzieci jednocześnie
4. Jadąc rowerem nie odczuwa się tego ciężarku ( chyba ze pod wiatr:)
5. Myśle ze nie odbiega jakością od Thule - choć tej nie testowałam - oceniam walory estetyczne
6. Z tego co widziałam to u nas chyba przyczepki Hamax sa jeszcze mało popularne ( nie widziałam ich u nas w sklepach stacjonarnych ) ale to z pewnością się zmieni
7. Jak dla mnie trochę droga ( dlatego miałam dylemat przed kupnem ) ale i tak zdecydowanie tańsza od Thule a zwykle przyczepki za 800 zł wyglądają jak dla piesków wiec wolałam zainwestować :)

Report abuse
By Kacper R. (Pcim, Polska) on 18 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kask rowerowy Bluegrass Intox Czarny

Niewiarygodnie dobra okazja

Nie dość że Kask przyszedł cały i w pełni sprawny, to jeszcze za 3/4 ceny i z darmową dostawą. Poooolecam

Report abuse
By Heorhi S. (Warszawa Bialoleka, Polska) on 13 Aug. 2021 :
(5/5) 
By Grzegorz N. (Łaziska Górne, Polska) on 13 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi Genius 10 Czerwono-Czarne

Sidi Genius 10

Pierwsze km wszystko bez zastrzeżeń, duzy plus za system Tecno 3, można je idealnie dopasować do stopy ,nawet w trakcie jazdy zmiana ustawień zapięcia nie stanowi dużego problemu.

Report abuse
By Wojciech S. (Gliwice, Polska) on 13 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Buty rowerowe Sidi MTB Trace 2 Czarne

Buty SIDI

Polecam. Buty zgodne z opisem. Bardzo szybka przesyłka. Profesjonalne podejście do Klienta.
Polecam i pozdrawiam

Report abuse
By daniel Z. (Krakow, Polska) on 13 Aug. 2021 :
(5/5) 
By PAWEŁ Ż. (Żory, Polska) on 03 Aug. 2021 :
(5/5) 
Product rated : Kask rowerowy Met Rivale II Mips Czarno-Niebieski

super kask

bardzo dobry kask!!!! fajny kontakt ze sprzedającym - polecam

Report abuse
By Adrian G. (Nowogard, Polska) on 02 Aug. 2021 :
(2/5) 
Product rated : Dzwonek CatEye Bell OH-2400

Rowerowo

Dzwonek zabawkowy, prawie go nie slychac.
Nie polecam

Report abuse
By Magda K. (Warszawa, Polska) on 30 July 2021 :
(5/5) 
Product rated : Topeak Alien II - zestaw 26 narzędzi

narzędzie rowerowe

Bardzo dobrze wykonane, wielozadaniowe narzędzie dla rowerzysty.

Report abuse