Wszystkie opinie

Przez BOJAN S. (KOBARID, Slovenia) dnia 07 May 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Cateye TL-LD820 ViZ 450

Very bright

Yet to see the battery life, will be using at lowest setting to see how long will last between chargings. At brightest setting is almost too bright ,and it is a liddle too expensive compared to china products but better guality made. Hope it lasts longer

Zgłoś nadużycie
Przez Adam B. (Pilchowice, Polska) dnia 06 May 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Met Parachute Hes czarny matowy

Kask Met Parachute HES

Kask jest dobrze wykonany, wygodny i posiada wygodne zapięcie double-d. Łatwo się go wkłada a pokrętło z tyłu pozwala na dobre dopasowanie do głowy. Dużo otworów wentylacyjnych i wkładka na czole zapobiega poceniu się. Co prawda na szczęście nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jego wytrzymałości ale sprawia wrażenie solidnego.

Zgłoś nadużycie
Przez Łukasz W. (Kępno, Polska) dnia 04 May 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki Carbon 11 3D czarny 20/21

Udany zakup

Kije przyszły bardzo szybko po zamówieniu i od razu zostały sprawdzone w majówkę na lodowcu Hintertux. Bardzo lekkie wygodne i mocne nie wspominając o super wyglądzie. Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Paweł S. (Piaseczno, Polska) dnia 23 Apr 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Met Crossover Czarno Pomarańczowy

Kask met

Zakupiłem kask MET rozmiar XL. Jestem bardzo zadowolony. Świetnie pasuje i ma fajna lampkę z tyłu.

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof B. (Lublin, Polska) dnia 17 Apr 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Speed Czarne

Buty Sidi MTB Speed

Wszystko się zgadza ! z uwagi na fakt ze to moje pierwsze buty przeznaczone na rower ,doradzili z doborem rozmiaru i jest ok
Krzysztof ,Lublin-Warszawa

Zgłoś nadużycie
Przez Justyna T. (Rydułtowy, Polska) dnia 09 Apr 2022 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki Artena Airfoil 3D Lady czarno / turkusowy 20/21

Kije Leki Artena Airfoil 3D Lady czarno / turkusowy 20/21 Kije Leki Artena Airfoil 3D Lady czarno / turkusowy 20/21

Nie daje 5 gwiazdek, ponieważ sprężyna jest za twarda, kije ciężko sie wpina do rękawiczki ( w porównaniu z poprzednimi, jeden niestety się złamał po najechaniu kołem samochodu)

Zgłoś nadużycie
Przez Marek B. (Kozy, Polska) dnia 09 Apr 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki Carbon 11 3D czarny 20/21

MB

Super produkt

Zgłoś nadużycie
Przez Filip L. (Wrocław, Polska) dnia 28 Mar 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Wire 2 Carbon Air Biało Czarne

Rewelacyjny stosunek ceny do jakości

Buty bardzo sztywne, niezwykle komfortowe, super wygodny system dopasowania. Dla mnie lepszy niż boa.Wysyłka szybka, kontakt wzorowy. Będę wracał to sportpoint.pl nie tylko po buty. Polecam zw 100%

Zgłoś nadużycie
Przez Cezary P. (Częstochowa, Polska) dnia 21 Mar 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Shot Matt Czerwone

Sidi Shot Matt

Bardzo wygodne i lekkie buty , z dodatkową regulacją trzymania pięty
Gorąco polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Andrzej T. (Zabrze, Polska) dnia 21 Mar 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Zestaw narzędzi Topeak Ratchet Rocket Lite NTX

Zgrabne poręczne wielofunkcyjne

POlecam

Zgłoś nadużycie
Przez Piotr W. (WAŁBRZYCH, Polska) dnia 20 Mar 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Rękawice Leki Griffin Prime S

Dobra jakość

Są super

Zgłoś nadużycie
Przez Zenon T. (Świnoujście, Polska) dnia 20 Mar 2022 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Opona Vittoria Zaffiro Pro Control G2.0 700x30C, czarna, zwijana

Opona

Po przejechaniu 200 km trudno ocenic jakośc opony.Interesuje mnie jej niezawodnośc pod katem przebicia. Po 1000 km można coś powiedziec .Pozdrawiam Zenek

Zgłoś nadużycie
Przez Jacek J. (Gdansk, Polska) dnia 01 Mar 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Fastfuel Tribag

Solidna torebka

Solidna torebka, niestety za małą kupiłem ale używam ją jako drugą. Przegrodki na zewnątrz z siatki mogłyby stanowić całość zamiast dwóch.Pozdrawiam.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin B. (Ryki, Polska) dnia 19 Feb 2022 :
(5/5) 
Przez Zbigniew O. (Zabierzów, Polska) dnia 15 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Ocieplacz na szyję X-Bionic Neckwarmer 4.0 Charocal/Pearl Grey

Ocieplacz na szyję X-Bionic

Super na mróz polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Piotr K. (Kraków, Polska) dnia 14 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Zestaw narzędzi Lezyne Multi Tool for Bikes Super SV23

Dobry multitool w dobrej cenie

wszystko okej

Zgłoś nadużycie
Przez Piotr S. (Gdansk, Polska) dnia 10 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Met Rivale Mips Czarno-Żółty

Kask supper

Kask supper,nie czujesz że masz go na glowie opływowy kształt,wszystko ma co potrzeba do jazdy na szosie

Zgłoś nadużycie
Przez Patryk K. (Tomaszów Lubelski, Polska) dnia 02 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Przyrząd do sprawdzania centryczności koła Park Tool WAG-4

Polecam

Kontakt zarówno telefoniczny jak mailowy szybki, a odpowiedzi rzeczowe. Przesyłka sprawna, polecam.

Zgłoś nadużycie
Przez Małgorzata D. (Chorzów, Polska) dnia 01 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Woreczek na gogle Oakley Storage/Cleaning Bags For Goggles Black

drobiazg

Mała rzecz a cieszy, zwłaszcza jak się zgubi :)

Zgłoś nadużycie
Przez Jan K. (Lubliniec, Polska) dnia 01 Feb 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Gravel czarne

Fajne buty

Otrzyłem przesyłkę w dwa dni, buty super, fajny, przyjemny materiał. Nie chciałem lakierków i miałem obawy czy nie będzie ten materiał "łapał" brudu ale po paru przejażdżkach jest super. Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Aleksander Ł. (Oława, Polska) dnia 25 Jan 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka Knog PWR Trail 1100L

Jak najbardziej polecam!

Spełnia moje oczekiwania z nadwiązką

Zgłoś nadużycie
Przez Wojtek W. (Bielsko-Biala, Polska) dnia 21 Jan 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Bluegrass Intox Czarno Czerwony 2021

Wojtecc

Solidne wykonanie, jesli chodzi o wyglad w realu to powiem ze robote zrobili swietna..Ocena stosunek jakosc/ cena najwyzsza

Zgłoś nadużycie
Przez Richard M. (Aalten , Netherlands) dnia 09 Jan 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Met Rivale Mips schwarz fluo gelb

Comfort and beautifull

Very nice

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof N. (Warszawa, Polska) dnia 01 Jan 2022 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Torba Topeak Barloader 6,5 L

Opinia

Jestem zadowolony z zamowienia

Zgłoś nadużycie
Przez Ryszard S. (Mielec, Polska) dnia 31 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Rękawice Leki Griffin S Mitt Black

Rękawice Leki Griffin S bezpalcowe

Mam już rękawice Leki, ale często marzły mi palce, co nie jest winą rękawic, lecz problemów z krążeniem.
Zdecydowałem się na te "łapawice" reklamowane powszechnie jako ciepłe.
Są rewelacyjne pod każdym względem: rzeczywiście ciepłe, w środku mają kanaliki na palce, materiał po wewnętrznej stronie jest perfekcyjnie chwytliwy.
Same zalety, które miałem okazję sprawdzić "w boju".

Zgłoś nadużycie
Przez Martyna K. (Marki, Polska) dnia 31 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka przednia Lezyne Macro Drive 1300XXL Czarna Matowa

Ocena produktu

Produkt polecany przez wytrawnego rowerzystę jako wspaniały i polecany innym.

Zgłoś nadużycie
Przez Bartłomiej S. (Siemianowice Śląśkie, Polska) dnia 26 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Rękawice Leki Griffin S Mitt Black

Cudeńka

Wszystki starannie wykonane. Produkt najwyższej jakości. Polecam :)

Zgłoś nadużycie
Przez Katarzyna B. (Warszawa (Śródmieście), Polska) dnia 17 Dec 2021 :
(3/5) 
Przez Janusz R. (Grodków, Polska) dnia 10 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Skarpety męskie X-Socks Carve Silver 4.0 Men Czarno-Niebieskie

skarpety

Wyglądają dobrze, po założeniu na nogę czuje się ciepło. Ale nic więcej na razie nie mogę powiedzieć, bo jeszcze ich nie używałem na nartach.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin Ł. (Przemyśl, Polska) dnia 03 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki WCR Lite SL 3D czerwono / żółty

Kije Leki

Bardzo dobry, splidny i wygodny sprzęt.

Zgłoś nadużycie
Przez Dariusz K. (Rybnik, Polska) dnia 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik przedni SKS Mudrocker

błotnik przedni

Pasuje idealnie do roweru Scott ( koło 27,5)

Zgłoś nadużycie
Przez Dariusz K. (Rybnik, Polska) dnia 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik tylny SKS Mudrocker

błonik

Pasuje do mojego roweru Scott ( koło 27,5)

Zgłoś nadużycie
Przez Andrzej K. (Wodzisław Śląski, Polska) dnia 29 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Koszulka Męska X-Bionic Invent 4.0 LT Singlet Men Biała

potówka

Produkt zgodny z opisem, koszulka wysokiej klasy, spełnia moje oczekiwania, przetestowana parokrotnie na morderczych treningach trwających ponad dwie godziny
( bieżnia, orbitrek) polecam.

Zgłoś nadużycie
Przez Tomasz W. (Koszalin, Polska) dnia 26 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Gogle Julbo Skydome XXL White/Black Cat. 2-4

Opinia

Świetna obsługa.

Zgłoś nadużycie
Przez Sebastian W. (Nowy Sącz, Polska) dnia 26 Nov 2021 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Wire 2 Carbon Białe

Sidi wire 2

Buty rewelacja z najwyższej półki. Brawo firma godna polecenia .przesyłka szybko wysłana. Kontakt beż żadnych problemow

Zgłoś nadużycie
Przez Tomislav F. (Zagreb, Croatia) dnia 26 Nov 2021 :
(5/5) 
Przez Krzesimir M. (Chwaszczyno, Polska) dnia 19 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Backloader 10l Czarna

Polecam

Super torba na krótkie wyjazdy.

Zgłoś nadużycie
Przez Mariusz W. (Oleśnica, Polska) dnia 15 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy POC Axion Spin Czarny Matowy

Wygoda i bezpieczeństwo jazdy enduro w lekkim i przewiewnym wydaniu

Muszę przyznać, że jednym z podstawowych kryteriów wyboru kasku był dla mnie komfort. Axion jest najwygodniejszym i najlepiej dopasowanych kaskiem jaki miałem na głowie. Przymierzyłem sporo innych kasków z technologią MIPS (Uvex, Endura, Fox, itd.) oraz WaveCel (Bontrager) i muszę przyznać, że chyba tylko kaski Uvex'a i Giro oferowały zbliżony poziom stabilności na głowie (wiele kasków po prostu nie trzymało się na mojej głowie - nawet po dopasowaniu mogłem je bez problemu ruszyć w każdym kierunku). Przy czy żaden inny nie był przy tym tak lekki i przewiewny (np. Bontrager Rally). Przy okazji POC oferuje autorski system ochrony (Spin), którego działanie można poczuć pod ręką. Zdecydowanie mój kolejny kask również będzie dzierżył napis POC.

Zgłoś nadużycie
Przez Grzegorz K. (Wałbrzych, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Koszulka męska X-Bionic Invent 4.0 czarna grafitowa

Super

Bardzo wysoka jakość produktu.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin Ł. (Skórzewo, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampa tylna Cateye TL-LD820 ViZ 450

Świetna lampa super mocna CATEYE VIZ450

Moim zdaniem ta lampka CATEYE jest jedną z najlepszych na rynku. Super mocna, fajne tryby pracy (szczególnie stroboskop), długa praca na akumulatorze. Myślałem jeszcze nad Bontragerem Flare RT, ale moim zdaniem ta ją przebija.

Zgłoś nadużycie
Przez Anna D. (Kraków, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Czapka X-Bionic Soma Cap Light 4.0 Black/Charocal

Czapka x-bionic

Fajna, ciepła i miła w dotyku, dobrze się rozciaga

Zgłoś nadużycie
Przez Adam W. (Lublin, Polska) dnia 07 Nov 2021 :
(5/5) 
Przez Sabina C. (Konstancin-Jeziorna, Polska) dnia 05 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki WCR SL 3D czerwono / czarno / żółte

Kije Leki

WCR SL 3D kije bardzo profesjonalne, zarówno jeśli chodzi o technologie jak i design.

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof O. (Świecie, Polska) dnia 29 Oct 2021 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Opona Vittoria Rubino Pro G2.0 700x25C czarno-czerwona zwijana

Opony

dopiero Będą Testowane W Nowym sezonie Więc Póki Co Jestem Obiektywnie Nastawiony

Zgłoś nadużycie
Przez Szymon B. (Skórzewo , Polska) dnia 22 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka tylna Cateye SL-NW100 SYNC Wearable

Doskonałe uzupełnienie oświetlenia roweru

Dobrze wykonana lampka, bardzo jasna, dobra relacja ceny do jakości. Swoje największe zalety pokazuje wtedy, gdy jest używana z pozostałymi światłami Cateye z serii sync - dzięki łączności BT każdy z elementów zestawu steruje wszystkimi pozostałymi. Dodatkowo możliwość sterowania przez dedykowaną apkę w smartfonie, czyni z niej naprawdę bardzo przydatne urządzenie.

Zgłoś nadużycie
Przez GRZEGORZ S. (Bierutów, Polska) dnia 15 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik SKS Shockboard Dark 28

BŁOTNIK ROWEROWY PRZÓD

TOWAR ZGODNY Z SPECYFIKACJĄ - JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU W TYM SKLEPIE

Zgłoś nadużycie
Przez Jarosław G. (Poznań, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka CatEye Reflex Auto TL-LD570

Bdb lampka tylna

Bardzo dobry produkt, świeci jasno. Produkt zgodny z opisem Sprzedawcy.

Zgłoś nadużycie
Przez Marek T. (Warszawa, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Alien II - zestaw 26 narzędzi

Topeak Alien II

Super zestaw. Polecam. Zawiera wszystkie potrzebne rowerzyście elementy.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin S. (Poznań, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Drako 2 SRS Carbon Szary Matt

Szary robi robotę .

Jestem zadowolony , buty sztos .

Zgłoś nadużycie
Przez Tomasz W. (Świdwin, Polska) dnia 24 Sep 2021 :
(5/5)