Wszystkie opinie

Przez Marcin Ł. (Przemyśl, Polska) dnia 03 Dec 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki WCR Lite SL 3D czerwono / żółty

Kije Leki

Bardzo dobry, splidny i wygodny sprzęt.

Zgłoś nadużycie
Przez Dariusz K. (Rybnik, Polska) dnia 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik przedni SKS Mudrocker

błotnik przedni

Pasuje idealnie do roweru Scott ( koło 27,5)

Zgłoś nadużycie
Przez Dariusz K. (Rybnik, Polska) dnia 30 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik tylny SKS Mudrocker

błonik

Pasuje do mojego roweru Scott ( koło 27,5)

Zgłoś nadużycie
Przez Andrzej K. (Wodzisław Śląski, Polska) dnia 29 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Koszulka Męska X-Bionic Invent 4.0 LT Singlet Men Biała

potówka

Produkt zgodny z opisem, koszulka wysokiej klasy, spełnia moje oczekiwania, przetestowana parokrotnie na morderczych treningach trwających ponad dwie godziny
( bieżnia, orbitrek) polecam.

Zgłoś nadużycie
Przez Tomasz W. (Koszalin, Polska) dnia 26 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Gogle Julbo Skydome XXL White/Black Cat. 2-4

Opinia

Świetna obsługa.

Zgłoś nadużycie
Przez Sebastian W. (Nowy Sącz, Polska) dnia 26 Nov 2021 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Wire 2 Carbon Białe

Sidi wire 2

Buty rewelacja z najwyższej półki. Brawo firma godna polecenia .przesyłka szybko wysłana. Kontakt beż żadnych problemow

Zgłoś nadużycie
Przez Tomislav F. (Zagreb, Croatia) dnia 26 Nov 2021 :
(5/5) 
Przez Krzesimir M. (Chwaszczyno, Polska) dnia 19 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Backloader 10l Czarna

Polecam

Super torba na krótkie wyjazdy.

Zgłoś nadużycie
Przez Mariusz W. (Oleśnica, Polska) dnia 15 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy POC Axion Czarny Matowy

Wygoda i bezpieczeństwo jazdy enduro w lekkim i przewiewnym wydaniu

Muszę przyznać, że jednym z podstawowych kryteriów wyboru kasku był dla mnie komfort. Axion jest najwygodniejszym i najlepiej dopasowanych kaskiem jaki miałem na głowie. Przymierzyłem sporo innych kasków z technologią MIPS (Uvex, Endura, Fox, itd.) oraz WaveCel (Bontrager) i muszę przyznać, że chyba tylko kaski Uvex'a i Giro oferowały zbliżony poziom stabilności na głowie (wiele kasków po prostu nie trzymało się na mojej głowie - nawet po dopasowaniu mogłem je bez problemu ruszyć w każdym kierunku). Przy czy żaden inny nie był przy tym tak lekki i przewiewny (np. Bontrager Rally). Przy okazji POC oferuje autorski system ochrony (Spin), którego działanie można poczuć pod ręką. Zdecydowanie mój kolejny kask również będzie dzierżył napis POC.

Zgłoś nadużycie
Przez Grzegorz K. (Wałbrzych, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Koszulka męska X-Bionic Invent 4.0 czarna grafitowa

Super

Bardzo wysoka jakość produktu.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin Ł. (Skórzewo, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampa tylna Cateye TL-LD820 ViZ 450

Świetna lampa super mocna CATEYE VIZ450

Moim zdaniem ta lampka CATEYE jest jedną z najlepszych na rynku. Super mocna, fajne tryby pracy (szczególnie stroboskop), długa praca na akumulatorze. Myślałem jeszcze nad Bontragerem Flare RT, ale moim zdaniem ta ją przebija.

Zgłoś nadużycie
Przez Anna D. (Kraków, Polska) dnia 12 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Czapka X-Bionic Soma Cap Light 4.0 Black/Charocal

Czapka x-bionic

Fajna, ciepła i miła w dotyku, dobrze się rozciaga

Zgłoś nadużycie
Przez Adam W. (Lublin, Polska) dnia 07 Nov 2021 :
(5/5) 
Przez Sabina C. (Konstancin-Jeziorna, Polska) dnia 05 Nov 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kije Leki WCR SL 3D czerwono / czarno / żółte

Kije Leki

WCR SL 3D kije bardzo profesjonalne, zarówno jeśli chodzi o technologie jak i design.

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof O. (Świecie, Polska) dnia 29 Oct 2021 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Opona Vittoria Rubino Pro G2.0 700x25C czarno-czerwona zwijana

Opony

dopiero Będą Testowane W Nowym sezonie Więc Póki Co Jestem Obiektywnie Nastawiony

Zgłoś nadużycie
Przez Szymon B. (Skórzewo , Polska) dnia 22 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka tylna Cateye SL-NW100 SYNC Wearable

Doskonałe uzupełnienie oświetlenia roweru

Dobrze wykonana lampka, bardzo jasna, dobra relacja ceny do jakości. Swoje największe zalety pokazuje wtedy, gdy jest używana z pozostałymi światłami Cateye z serii sync - dzięki łączności BT każdy z elementów zestawu steruje wszystkimi pozostałymi. Dodatkowo możliwość sterowania przez dedykowaną apkę w smartfonie, czyni z niej naprawdę bardzo przydatne urządzenie.

Zgłoś nadużycie
Przez GRZEGORZ S. (Bierutów, Polska) dnia 15 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Błotnik SKS Shockboard Dark 28

BŁOTNIK ROWEROWY PRZÓD

TOWAR ZGODNY Z SPECYFIKACJĄ - JESTEM ZADOWOLONY Z ZAKUPU W TYM SKLEPIE

Zgłoś nadużycie
Przez Jarosław G. (Poznań, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Lampka CatEye Reflex Auto TL-LD570

Bdb lampka tylna

Bardzo dobry produkt, świeci jasno. Produkt zgodny z opisem Sprzedawcy.

Zgłoś nadużycie
Przez Marek T. (Warszawa, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Alien II - zestaw 26 narzędzi

Topeak Alien II

Super zestaw. Polecam. Zawiera wszystkie potrzebne rowerzyście elementy.

Zgłoś nadużycie
Przez Marcin S. (Poznań, Polska) dnia 01 Oct 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Drako 2 SRS Carbon Szary Matt

Szary robi robotę .

Jestem zadowolony , buty sztos .

Zgłoś nadużycie
Przez Tomasz W. (Świdwin, Polska) dnia 24 Sep 2021 :
(5/5) 
Przez Jacek B. (Wrocław, Polska) dnia 21 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Uchwyt na kierownice Topeak Omni Ridecase DX czarny 4,5-6,5"

dobra

Wszystkow w jak najlepszym porządku.

Zgłoś nadużycie
Przez Milan L. (Sicienko, Polska) dnia 20 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Shot 2 Czarne

Buty Sidi Shot 2 czarne

Jak narazie nic złego nie mogę powiedzieć o butach które zakupiłem. Wiadoma sprawa jak nowe to muszą się ułożyć do stopy itd….są wygodne oraz lekkie. Moim zdaniem trafiony zakup polecam innym którzy zamierzają zakupić sobie takie buty na dłuższy czas użytkowania . Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Przez Ernest O. (Warszawa, Polska) dnia 17 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Trenażer Garmin Tacx Neo 2T Smart

Super cichy - niezwykły realizm jazdy

Zmieniłem Tacx Vortex (rolkowy) na Tacx Neo 2. Te dwa trenażery dzieli przepaść. Neo jest nieporównywalnie cichszy, pozwala na stawanie na pedałach, nie ma uślizgów koła, i daje (NEO) niebywały realizm jazdy po asfalcie i innych powierzchniach.

Zgłoś nadużycie
Przez Pawel G. (Michałowice, Polska) dnia 10 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask Met Echo Mips Czarny Matowy

Kask MET

Wszystko ok. Parę godzin na głowie i nie było dyskomfortu.

Zgłoś nadużycie
Przez Piotr S. (Warszawa, Polska) dnia 10 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Tłumik kompresji Manitou ABS+ R7

Upgrade Markhora (wymiana zepsutego kwik toggle)

Straciłem zdalne sterowanie (niekomatybilny z pokrętłem kwik) ale zyskałem płynną regulację. Tłumienie działa swietnie, od miękko jak na chmurce po progresywny sportowy, który nie pozwala na łatwe dobicie tłumika. Bardzo fajny upgrade. Tuningu nie robiłem. Ale instrukcja jest dostępna na stronie producenta i możliwości sa całkiem spore.

Zgłoś nadużycie
Przez Weronika P. (Wrocław, Polska) dnia 10 Sep 2021 :
(3/5) 
Oceniany produkt : Topeak Solo Bike Holder

Wieszak nie na każdy rower

Zwróciłam towar i czekam na zwrot pieniędzy, wieszak nie pasował na moj rower - przed zakupem polecam dokładnie wymierzyć kierownice roweru ,gdyż wieszak jest przeznaczony do krótkich kierownic, max 50 cm

Zgłoś nadużycie
Przez Jacek M. (Sucha Beskidzka, Polska) dnia 09 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Wkładka Vittoria AirLiner rozmiar L – Enduro / Plus 2.5 - 2.7

Wkładka Vittoria AirLiner rozmiar L – Enduro / Plus 2.5 - 2.7

Świetna rzecz do elektryka.
Mam teraz pewność, że np. po urwaniu wentyla (raz się zdarzyło, ale na całe szczęście było blisko do "cywilizacji" ;-), spokojnie zjadę nie musząc nieść roweru.
+ zabezpieczenie obręczy przed uszkodzeniem. Gorąco polecam.

Zgłoś nadużycie
Przez alberto D. (Józefosław, Polska) dnia 03 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Bluegrass Intox Czarno-Żółty 2021

SUPER

Kask rowerowy jest SUPER a wygląd jest bardzo ładny, projekt jest włoski.

Zgłoś nadużycie
Przez Paweł S. (Sankt Peter Ording, Niemcy) dnia 03 Sep 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Trenażer Garmin Tacx Neo 2T Smart

Trenażer/dostawa

Jeśli chodzi o dostawę, słowo rewelacja nie oddaje w pełni mojego zadowolenia. Zamawiałem produkt do Niemiec. Dostawa w ciągu 48 h. Brawo!!

Zgłoś nadużycie
Przez Daniel N. (Poznan, Polska) dnia 31 Aug 2021 :
(4/5) 
Oceniany produkt : Bagażnik na sztycę Topeak MTX Beamrack MTX typ A

Toupeak bagaznik

Witam
Przesyłka dostarczona błyskawicznie bardzo dobry kontakt ,towar bardzo dobry wykonanie super jestem bardzo zadowolony z transakcji.
Pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Przez Rafał J. (Warszawa, Polska) dnia 27 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Gravel brązowo-czarne

RJ

Wszystko w porządku

Zgłoś nadużycie
Przez Zdzislaw Z. (Rudnik, Polska) dnia 27 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Pompka podłogowa SKS Airworx 10.0 antracytowa (multi)

Opinia pompki podlogowej SKS AIRWORX 10.0

Zakup bardzo udany.Za sensowne pieniądze kupiłem rewelacyjną pompkę. Stosowałem zarówno do pompowania kół w samochodzie i w rowerze. Polecam. Zdzisław

Zgłoś nadużycie
Przez Jacek S. (Skórzewo, Polska) dnia 20 Aug 2021 :
(2/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Tiger SRS Carbon Matt Czarno-Czerwone

Pieniądze nie zawsze dają szczęście

Marzyłem o tych butach, ale jak już je kupiłem to okazały się być za ciasne. O dziwo przymierzałem w sklepie kilkukrotnie różne rozmiary sidi i nawet zamówiłem drugą parę jednak za każdym razem pudło.
Wykonanie trochę plastikowe jak dla mnie i trudność w doborze rozmiarów. Ostatecznie kupiłem tani model shimano na boe. Jestem bardzo zadowolony teraz.
Chciałem uprzedzić ewentualnych chętnych o tym że rozmiarówka jest dość dziwna. Jeśli gdzieś was ciśnie np przy języku lub palce nie czują się swobodnie nie ryzykujcie zdrowia stóp. W bucie powinna być mniej więcej 0,5 cm dłuższa wkładka, gdyż stopa podczas jazdy pracuje. Takie jest moje zdanie ale nie jestem profesjonalistą więc proszę to traktować jako opinię.
Sklep oceniam na plus bo nawet dostałem telefon w sprawie upewnienia się czy wybrałem właściwy rozmiar, ale z podniecenia i to nie zatrzymało mojego pecha.
Nie jest to anty reklama tylko po prostu wkurza mnie to, że po 60 latach sidi na rynku nie można tej rozmiarówki poskromić i nadal ludzie nie wiedzą jak je dobierać do stóp. (Mój przypadek)
Przydałby się poradnik jakiś albo film na stronie sidi a nie tylko gadanie że sidi są lepsze od shimano czy inne takie wypociny.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Zgłoś nadużycie
Przez Agnieszka N. (Opole, Polska) dnia 20 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Przyczepka Hamax Outback Twin Szara

Bardzo dobra jakość

patryk.chowaniec@sat.poznan.pl

Byłam nastawiona na to ze towar przyjedzie , zobaczę i stwierdzę ze to nie to .. ale miło się zaskoczyłam.
Przeprowadziłam wszelkie testy bo zależało mi tez żeby służyła mi jako wózek.
1. Mieści się we wszystkich drzwiach 90 ( mieszkanie, winda, supermarket - jedynie przy kasie był problem wiec skorzystałam z samoobsługowej)
2. Przyczepka składa się z wysokiej jakości materiałów - sam wygląd już zachwyca. Dużo miejsca w środku na nóżki, pochylanie siedzenia tak ze dziecko może się zdrzemnąć ( jak dla mnie mogłyby się całkiem rozkładać ale chyba żaden model nie ma takiej możliwości - podobnie jak w aucie) , siedzenia bardzo wygodne z porządnymi pasami ( podobne do fotelików samochodowych)
3. Prowadzi się ja bardzo lekko mimo swoich „ gabarytów” :) , zwrotna, wysokiej jakości opony continental - teraz mogę isc spacer usypiając dwójkę dzieci jednocześnie
4. Jadąc rowerem nie odczuwa się tego ciężarku ( chyba ze pod wiatr:)
5. Myśle ze nie odbiega jakością od Thule - choć tej nie testowałam - oceniam walory estetyczne
6. Z tego co widziałam to u nas chyba przyczepki Hamax sa jeszcze mało popularne ( nie widziałam ich u nas w sklepach stacjonarnych ) ale to z pewnością się zmieni
7. Jak dla mnie trochę droga ( dlatego miałam dylemat przed kupnem ) ale i tak zdecydowanie tańsza od Thule a zwykle przyczepki za 800 zł wyglądają jak dla piesków wiec wolałam zainwestować :)

Zgłoś nadużycie
Przez Kacper R. (Pcim, Polska) dnia 18 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Bluegrass Intox Czarny

Niewiarygodnie dobra okazja

Nie dość że Kask przyszedł cały i w pełni sprawny, to jeszcze za 3/4 ceny i z darmową dostawą. Poooolecam

Zgłoś nadużycie
Przez Heorhi S. (Warszawa Bialoleka, Polska) dnia 13 Aug 2021 :
(5/5) 
Przez Grzegorz N. (Łaziska Górne, Polska) dnia 13 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Genius 10 Czerwono-Czarne

Sidi Genius 10

Pierwsze km wszystko bez zastrzeżeń, duzy plus za system Tecno 3, można je idealnie dopasować do stopy ,nawet w trakcie jazdy zmiana ustawień zapięcia nie stanowi dużego problemu.

Zgłoś nadużycie
Przez Wojciech S. (Gliwice, Polska) dnia 13 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi MTB Trace 2 Czarne

Buty SIDI

Polecam. Buty zgodne z opisem. Bardzo szybka przesyłka. Profesjonalne podejście do Klienta.
Polecam i pozdrawiam

Zgłoś nadużycie
Przez daniel Z. (Krakow, Polska) dnia 13 Aug 2021 :
(5/5) 
Przez PAWEŁ Ż. (Żory, Polska) dnia 03 Aug 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Met Rivale II Mips Czarno-Niebieski

super kask

bardzo dobry kask!!!! fajny kontakt ze sprzedającym - polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Adrian G. (Nowogard, Polska) dnia 02 Aug 2021 :
(2/5) 
Oceniany produkt : Dzwonek CatEye Bell OH-2400

Rowerowo

Dzwonek zabawkowy, prawie go nie slychac.
Nie polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Magda K. (Warszawa, Polska) dnia 30 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Alien II - zestaw 26 narzędzi

narzędzie rowerowe

Bardzo dobrze wykonane, wielozadaniowe narzędzie dla rowerzysty.

Zgłoś nadużycie
Przez Andrzej S. (Dąbrówka, Polska) dnia 30 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Kask rowerowy Met Idolo Czerwono-Czarny

Dla mnie świetny

Kupiłem rozm M. Kask jest bardzo wygodny, szybko zapomina się, że jest na głowie. Światełko bardzo mocne, świeci pulsująco lub ciągle. Wykonanie bez zastrzeżeń. Bardzo szybka dostawa. Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Gromski R. (Korzystno, Polska) dnia 28 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Sixty niebiesko-czarne

60 tki

Buty super . Rozmiarówka dobrana zgodnie z ins. i pasują jak ulał . Początek trochę noga cierpła ale po kilku kreceniach się dotarły . Polecam sklep i buty .

Zgłoś nadużycie
Przez Ireneusz K. (Bytom, Polska) dnia 27 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Backloader 10l Czarna

Topeak Backloader 10l Czarna

Szybka dostawa. Torba spełnia moje oczekiwania. Polecam

Zgłoś nadużycie
Przez Tomasz G. (Gdańsk, Polska) dnia 24 Jul 2021 :
(5/5) 
Przez Mariusz S. (Daleszyce, Polska) dnia 23 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Buty rowerowe Sidi Alba Czerwone

Buty szosowe Sidi Alba Czerwone 43

Buty są bardzo wysokiej jakości, jestem bardzo zadowolony, jak również ze sklepu, który jest na najwyższym poziomie.
Bardzo polecam te buty i ten sklep.
Pozdrawiam serdecznie.

Zgłoś nadużycie
Przez Patryk B. (Kraków, Polska) dnia 23 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Pedały Look X-Track Race Carbon

Polecam!

Super pedały, polecam!

Zgłoś nadużycie
Przez Krzysztof P. (Częstochowa, Polska) dnia 16 Jul 2021 :
(5/5) 
Oceniany produkt : Topeak Aero Wedge Pack w/Fixer F25 Medium

Topeak Aero Wedge Pack w/Fixer F25 Medium

Jakość Topeak! Bardzo dobry produkt

Zgłoś nadużycie