CZAT
ON-LINE

Kategorie

Wszystkie opinie

Opublikowane przez magdalena G. (Warszawa, Polska) dnia 26 Jun 2018 :
(5/5) 

Product rated : Vittoria Barzo G+ 26x2.25 Zwijana, TNT

ok

na razie tylko jeden dłuższy wypad mają za sobą. opony fajne, fajnie trzymają na zakrętach.
ciężko się zakładają na obręcze ztr, ale jeśli ta vittoria to jakoś następca geax to nie dziwi.
ale tym razem jeden silny chłop wystarczył.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Kortylewska W. (Rawicz, Polska) dnia 29 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Dynapack Dx

Topeak Dynapack Dx

super torba

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Tarnowskie Góry, Polska) dnia 22 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Giro Compound Mips Matte Grey

Kask typu entry level - ale daje radę

System MIPS jako nowość w kasku typu entry level jest niewątpliwie zaletą, na którą warto zwrócić uwagę.

Szkoda jedynie, że daszek nie jest regulowany.

Niezmienia to jednak faktu, że zdecydowałem się na zakup drugiego kasku GIRO dla syna.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Tarnowskie Góry, Polska) dnia 22 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Giro Compound Matte Grey

Kask typu entry level - ale daje radę

wersja MIPS warta rozważenia

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marian P. (Istebna, Polska) dnia 28 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Oakley Ascertain Insulated Jacket Spectrum Blue

Super kurtka

Posiadam kurtę już 3 lata i trzyma się niesamowicie dobrze. Wysoka wodoodporność , dużo kieszeni , dobrze dopasowana noi wygodna . Polacam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mariusz S. (Bialystok, Polska) dnia 23 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Sidi Wire Carbon White Black

Sidi Wire Carbon White Black

Kolezka ma jest bardzo zadowolony . Lekki but expresowe zapinanie i luzowanie idealny model sam wlasnie zamowilem sobie.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mariusz P. dnia 11 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Bell Super 3R Mips Matte Black White

Świetny kask o bardzo smukłym wyglądzie...

Świetny kask o bardzo smukłym wyglądzie, przeszukałem bardzo wiele podobnych produktów i ostatecznie padło na ten model, jest bardzo uniwersalny, dobrze leży na głowie. Inne jakie mierzyłem musiały być w rozmiarze L przez co wydawały się optycznie za duże, ten posiada rozmiarówkę która bardzo mi odpowiada, a rozmiar M pasuje idealnie pozostawiając lekki zapas na poluźnienie.
Zapinanie "szczęki" bardzo solidne i łatwe w obsłudze, system MIPS to kolejny atut. Wygodny, lekki, puki co bez konkurencji.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Szymon Ł. (Katowice, Polska) dnia 06 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Bell Super 3R Mips Matte Gloss Cooper Black

Super 3R, czyli trzy razy super!

Klasa sama w sobie. Wygoda, jakość, bezpieczeństwo. Szczerze polecam.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał K. (Zawiercie, Polska) dnia 24 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : POC Skull Orbic X Spin Uranium Black

Kask POC

Wszystko przebiegło pomyślnie ! Towar z najwyższej półki ;)

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Sebastian Ś. (Ruda Śląska, Polska) dnia 18 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Loader Backloader 15l

Topeak Loader Backloader 15l

Super torba. Najwyższa jakość wykonania, nie lata. Polecam!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Agata A. (Mikołów, Polska) dnia 16 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Leki Worldcup Racing SL 17/18

kijki leki - chwyt trigger

Kijki są świetne, system odpinania rączki wręcz genialny. Niestety w dość wysokiej cenie, chociaż uważam, że warto!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Tomasz T. (Bydgoszcz, Polska) dnia 13 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Leki Fuse S mf touch black

tt

wykonane perfekcyjnie-CIEPLE- IDELANIE SKROJONE.......wyglad jak na FOTO

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Jacek H. (Toruń, Polska) dnia 23 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : Ortlieb Saddle Bag Micro Slate Black 0,6l

Ortlieb Saddle Bag Micro Slate Black 0,6l

Doskonały produkt. Najlepsza podsiodłowa torebka jaką miałem. Podczas jazdy w terenie nawet na największych wybojach nic nie stuka.
Do środka mieści się:
- dętka Continental MTB 29 Light presta 42mm 155g
- multi tool - TOPEAK HEXUS II - ZESTAW 16 NARZĘDZI
- dodatkowa łyżka do opon
- pompka C02 z dwoma nabojami 16 g
- scyzoryk
- 2 rękawiczki jednorazowe
- kilka łatek samoprzylepnych
Dokładnie tyle ile potrzebuję nawet na najdłuższe wypady.
Cena niewielka jak za taki produkt z 5-letnią gwarancją.
Jacek z Torunia

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Gabriel P. (Sosnowiec, Polska) dnia 04 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Joe Blow Sport II

Świetna pompka.

Świetna pompka do pompowania szosy i MTB

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Gabriel P. (Sosnowiec, Polska) dnia 04 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : CatEye TL-LD720-R RAPID X2 80 lum

Super lampka!

Mocno świeci, dużo możliwości zmiany konfiguracji rodzaju świecenia.
Polecam!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Walery U. (Sopot, Polska) dnia 02 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Defender M1 + XC11 29

Topeak Defender M1 + XC11 29

Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Krzysztof D. (Sosnowiec, Polska) dnia 19 Jan 2018 :
(5/5) 

Product rated : CatEye Ładowarka baterii do lamp Volt800 / Volt700 / Volt400 / Volt 50

CatEye Ładowarka baterii do lamp Volt800 / Volt700 / Volt400 / Volt 50

SUPER POLECAM

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marcin G. (Skawina , Polska) dnia 05 Jan 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Smartgauge D2 - Ciśnieniomierz

Topeak d2

Jedyny cisnieniomierz który naprawdę działa. Polecam wszystkim mozna mierzyć ciśnienie amora.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Agnieszka Ś. (Kraków, Polska) dnia 22 Dec 2017 :
(4/5) 

Product rated : Leki Cortina S GTX Lady white-silver

Rękawice narciarskie Leki

Wizualnie ładne, jeszcze nie testowane na stoku, więc wszystko, a ściślej zapewnienia o trzymaniu ciepła, okaże się po pierwszych szusach.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marcin K. (Jedlina-Zdrój, Polska) dnia 27 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Satori Smart + eBon 150 zł

Opinia

Zakupy jak najbardziej udane kontakt bardzo dobry rzetelna firma podane informacje jak najbardziej prawdziwe Pelne zadowolenie wysylka szybka

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Tomasz K. (Przezmierowo, Polska) dnia 24 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Film RLV - Climbs Collection V - Spain (Alto del Angliru)

Climbs Collection V - Spain (Alto del A

Jedna z ciekawszych tras jakie miałem okazję "przejechać" z wykorzystaniem RLV. Filmy Tacx'a jak zwykle na bardzo wysokim poziomie. Polecam!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz W. (Katowice, Polska) dnia 13 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Mata Treningowa Zwijana

Mata treningowa Tacx

Doskonale wygłuszająca mata treningowa.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz W. (Katowice, Polska) dnia 13 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Neo Smart + eBon 300 zł

Tacx Neo Smart

Nowa przygoda rowerowa w zaciszu domowym. Dosłownie zaciszu przez bardzo ciche działanie urządzenia. Bardzo płynnie podawany opór i pomoc przy zjaznach. Doskonała współpraca ze Zwift i FulGaz.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz R. dnia 08 Sep 2017 :
(5/5) 

Product rated : Cycloc Solo White

cycloc jest OK

Wieszak na rower jest rewelacyjny, idealnie pasuje do przestrzeni w pokoju i może być dowolnie ustawiany w różnych kierunkach

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Paweł G. (Warszawa, Polska) dnia 08 Sep 2017 :
(5/5) 

Product rated : Topeak MTX Beam Rack typ E

Dobry zakup

Solidny, stabilny, dobrze wykonany. Idealny z torbà topeak. Wygląd super.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marek G. (Ustroń, Polska) dnia 25 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL151RC Volt200 Czarna

Super - zadowolenie

Bardzo dobry reflektor w przystępnej cenie. Nie potrzeba niczego więcej dla kolarza amatora

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał D. (Bytom, Polska) dnia 23 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

Super Latarka, zrobiona jak Być powinna, Tryby działają, najbardziej podoba mi się ilość detalicznych części wymiennych które w przypadku innych firm są często niemożliwe do uzupełnienia w razie usterki. Polecam każdemu miłośnikowi nocnej, szybkiej jazdy terenowej.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Maciej A. (Warszawa, Polska) dnia 22 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : Park Tool AWS-3

Polecam!

Bardzo wygodny klucz, wysoka jakość produktu.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Kinga P. (Olszanica, Polska) dnia 20 Aug 2017 :
(/5) 

Product rated : Uvex Sportstyle 802 Small Vario White Pink

Polecam:)

Okulary są bardzo wygodne i idelane dla kobiet ze wzgledu na mniejszy rozmiar.Dzieki systemowi variomatic są bardzo funkcjonalne- nie tzreba sie bawić w wymianę szybek jak to jest w wielu innych tego typu okularach.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr T. (Katowice, Polska) dnia 28 Jul 2017 :
(1/5) 

Product rated : Park Tool IB-2

Park Tool IB-2

Narzędzie dobrej jakości. Transakcja przebiegła sprawnie i w konkurencyjnej ofercie cenowej. Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Remigiusz R. (Katowice, Polska) dnia 19 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Giant Roam 2 Disc Silver 2017

Dobry rower w dobrej cenie

Wrażenia po przejechaniu pierwszych kilometrów bardzo pozytywne. Rower solidnie wykonany i wart swojej ceny

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Janusz J. (Włodawa, Polska) dnia 14 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Lezyne Digital Pressure Drive HP S ABS 120 psi 170 mm cyfrowy manometr czarna

Lezyne Digital Pressure Drive HP S ABS 120 psi 170 mm cyfrowy manometr czarna

Rewelacyjna pompka wykonana z wielką precyzją funkcjonalna, poręczna i bardzo szybko pompuje. POLECAM.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mike Z. (Trzcianka, Polska) dnia 01 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Satori Smart + eBon 150 zł

Solidny produkt w dobrej cenie.

Trenażer tacx satori smart to dla mnie doskonałe wsparcie treningu.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Przemysław L. (Tczew, Polska) dnia 16 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : MBM Riviera English Green 28”- 1S

opinia

super, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.. Rower bardzo dobrze zabezpieczony w kartonie. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra cena. Polecam w 1000 %.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Krystian S. (Stęszew, Polska) dnia 16 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

Cateye volt 400

Super produkt spełnia moje oczekiwania. Sklep i obsługa też wporządku polecam.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 09 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Uchwyt na koszyk

Adam12

produkt wysokiej jakości
Polecam wszystkim

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 09 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Tao Light Czarny

Adam12

Produkt ten jest wysokiej jakości
Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał R. (Smardzew, Polska) dnia 21 May 2017 :
(4/5) 

Product rated : GT Karakoram 29 Comp Gray / Orange 2016

Dobry rower

Wygodny, porządny 29er. Hamulce mogłyby być lepsze (w moim modelu dwukrotnie wymieniłem nowe przednie klocki, wreszcie po założeniu Kool-stop jest ok).

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr B. (Szczurowa, Polska) dnia 19 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Knog OI Bell Large Copper

Wreszcie uniwersalny dzwonek.

Super dzwonek. Mam Scotta Scale ( nie to żebym się chwalił, po prostu chcę ukazać jaki typ roweru) i zwykły dzwonek nie pasował wizualnie. Niby to tylko dzwonek ale jeśli mam możliwość założenia czegoś co nie szpeci roweru to Oi jest w tym najlepszy. Pasuje do wszystkich typów rowerów a w szczególności do sportowych. Może nie jest tak donośny jak konwencjonalne dzwonki ale w zupełności wystarczy. Do tego łatwość montażu. Ktoś gdzieś napisał że nie da się go zamontować bez zdejmowania osprzętu z jednej strony. Bzdura da się go lekko rozciągnąć i przełożyć przez węższa część kierownicy. Mnie się to udało bez żadnego problemu. I nic nie zepsułem. Jest dość drogi ale to Knog. Ja kupiłem i nie żałuję. Jest piękny.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 19 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Knog OI Bell Small Brass

Adam12

Produkt ten jest godny polecenia
Produkt wysokiej jakości
Wygląda pięknie

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał B. (Stare Bojanowo, Polska) dnia 13 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : MBM Primavera Woman Light Sky 26”- 6S

Rower mbm

Rower spoko. Wszystko sprawnie poszło

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Tomasz Ś. (Węgrzce Wielkie, Polska) dnia 12 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Cube LTD Pro 2x 29er Blackline 2017

godny polecenia

Rewelacyjny rower! Niezły osprzęt w tej cenie i bardzo odpowiada mi geometria tej ramy. Wysyłka roweru zrealizowana wcześniej niż to było zapowiedziane przez sklep. Polecam!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr F. (Piaseczno, Polska) dnia 11 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Ridecase Center Mount Z Sc & G-Ear Adapterem

Jestem kolejny raz bardzo zadowolony.

Jestem bardzo zadowolony. Kolejny raz polecam sklep .....

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Anna O. (Gdańsk, Polska) dnia 05 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Cube Access WLS Pro 29er Aubergine´n´Pink 2017

Super rowerek

Gorąco polecam. Nie spodziewałam się, że będzie taki fajny!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam G. (Bielsko-Biała, Polska) dnia 28 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Joe Blow Booster

Rewelacyjna pompka

Od momentu zakupu uszczelnianie opon bezdętkowych to czysta przyjemność. Nie trzeba miec kompresora czy biegać na stacje benzynowa żeby uszczelnić opone ani też walczyć normalną pompką podłogową.
Rewelacja! Warta swojej ceny !

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 21 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : POC Octal Cannon Green

Adam12

Produkt wysokiej jakości
Polecam wszystkim

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Remigiusz Z. (Świnoujście, Polska) dnia 14 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : Catlike Kitten Pink-White

Catlike Kitten

kask dziecięcy o wyglądzie i jakości kasku z półki dla amatorów z dużym zacięciem sportowym
polecam!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał W. (Luboń, Polska) dnia 11 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : Finish Line Teflon Plus 120 ml - Olej Syntetyczny

Finish Line Teflon Plus 120 ml - Olej Syntetyczny

Bradzo dobry olej który dobrze smaruje łańcuch i układ napędowy przy czym nie brudzi i jest dość odporny na zabrudzenia. Butelka starczyła na cały zeszłoroczny sezon tj 3500 km to tylko świadczy dobrej wydajności

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał W. (Luboń, Polska) dnia 11 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : Park Tool SCW-17

Klucz do konusów Park Tool SCW

Dobre narzędzia to podstawa dzięki nim oszczędzamy czas i pieniądzę . W tym wypadku mamy doczynienia z urządzeniem bardzo precyzyjnym na długim ramieniu co znacznie ułatwia odkręcanie zapieczonych czy zbyt mocno skręconych konusów piast

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał W. (Luboń, Polska) dnia 11 Apr 2017 :
(5/5) 

Product rated : Park Tool SCW-13

Klucz do konusów Park Tool SCW

Dobre narzędzia to podstawa dzięki nim oszczędzamy czas i pieniądzę . W tym wypadku mamy doczynienia z urządzeniem bardzo precyzyjnym na długim ramieniu co znacznie ułatwia odkręcanie zapieczonych czy zbyt mocno skręconych konusów piast

 Zgłoś nadużycie

PayPal