CZAT
ON-LINE

Kategorie

Wszystkie opinie

Opublikowane przez Marcin R. (Warszawa, Polska) dnia 29 Oct 2018 :
(5/5) 

Product rated : Vittoria Zaffiro Pro 700x32C, czarna, zwijana

Opona na zimę

Jest to moja pierwsza opona zwijana w życiu więc ciężko mi porównać ją do innych. Kupiłem ją z myślą o jesiennych i zimowych warunkach na dworze. Na pewno spisuje się lepiej niż moja poprzednia opona - 25mm slick :D.
Na chwilę obecną nie mam do niej zastrzeżeń.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Jacek B. (Będziemyśl, Polska) dnia 20 Oct 2018 :
(5/5) 

Product rated : Lampka Cateye Hl-El135n Biała przód

super

Wyśmienita jakość do ceny.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Andrzej K. (Olsztyn, Polska) dnia 28 Sep 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Tribag Large

topeak

Bardzo przydatna torba na rower. Super wykonanie. Solidne!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr O. (Lubań, Polska) dnia 21 Sep 2018 :
(5/5) 

Product rated : Trenażer Tacx Flux Smart

Tacx

Dobry sprzęt dobry sklep

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Rafał M. (Gdynia, Polska) dnia 06 Sep 2018 :
(5/5) 

Product rated : Vittoria Barzo G+ 29x2.35 Zwijana, TNT

Vittoria Barzo G+ 29x2.35 Zwijana, TNT

Opona godna polecenia

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Jacek S. (Koło, Polska) dnia 29 Aug 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Joe Blow Race Blue

Topeak Joe Blow Race Blue

Super pompka

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Seweryn S. (Zbąszynek, Polska) dnia 27 Jul 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kask Giro Isode Matte Glacier

Kask

Super Kask

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Rafał G. (Łomża, Polska) dnia 27 Jul 2018 :
(5/5) 

Product rated : Ortlieb Sport Roller Plus Granite Black 25l

Ortlieb Sport Roller Plus Granite Black 25l

Produkt zgodny z opisem. Super sakwy polecam.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Artur W. (Hornówek, Polska) dnia 24 Jul 2018 :
(5/5) 

Product rated : Park Tool Sw-2 - Klucz Do Nypli

Jak zawsze super

Idealny wymiar, bardzo dobre wykonanie jak zawsze u parktoola. Dobry materiał, nie wyrabia się.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Wojciech P. (Kraków, Polska) dnia 17 Jul 2018 :
(/5) 

Product rated : Kije Leki Worldcup Sl Tbs

Leki Sl TBS

Ocena:

5/5 Wystawiono 8 lat temu

Lekkie kijki, duża sztywność, bezpiecznikowy system mocowania pętli mimo, że początkowo kłopotliwy w użyciu, po przyzwyczajeniu oceniam pozytywnie. Małe talerzyki są problemem w jeździe pozatrasowej.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Jarosław G. (Warszawa, Polska) dnia 04 Jul 2018 :
(5/5) 

Product rated : Knog OI Bell Large Silver

Śliczny dzwonek

Śliczny dzwonek

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez magdalena G. (Warszawa, Polska) dnia 26 Jun 2018 :
(5/5) 

Product rated : Vittoria Barzo G+ 26x2.25 Zwijana, TNT

ok

na razie tylko jeden dłuższy wypad mają za sobą. opony fajne, fajnie trzymają na zakrętach.
ciężko się zakładają na obręcze ztr, ale jeśli ta vittoria to jakoś następca geax to nie dziwi.
ale tym razem jeden silny chłop wystarczył.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Kortylewska W. (Rawicz, Polska) dnia 29 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Torba Topeak Dynapack Dx na sztycę

Topeak Dynapack Dx

super torba

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Tarnowskie Góry, Polska) dnia 22 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kask Giro Compound Mips Matte Grey

Kask typu entry level - ale daje radę

System MIPS jako nowość w kasku typu entry level jest niewątpliwie zaletą, na którą warto zwrócić uwagę.

Szkoda jedynie, że daszek nie jest regulowany.

Niezmienia to jednak faktu, że zdecydowałem się na zakup drugiego kasku GIRO dla syna.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Tarnowskie Góry, Polska) dnia 22 May 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kask Giro Compound Matte Grey

Kask typu entry level - ale daje radę

wersja MIPS warta rozważenia

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marian P. (Istebna, Polska) dnia 28 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kurtka Oakley Ascertain Insulated Jacket Spectrum Blue

Super kurtka

Posiadam kurtę już 3 lata i trzyma się niesamowicie dobrze. Wysoka wodoodporność , dużo kieszeni , dobrze dopasowana noi wygodna . Polacam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mariusz S. (Bialystok, Polska) dnia 23 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Sidi Wire Carbon White Black

Sidi Wire Carbon White Black

Kolezka ma jest bardzo zadowolony . Lekki but expresowe zapinanie i luzowanie idealny model sam wlasnie zamowilem sobie.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mariusz P. dnia 11 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Bell Super 3R Mips Matte Black White

Świetny kask o bardzo smukłym wyglądzie...

Świetny kask o bardzo smukłym wyglądzie, przeszukałem bardzo wiele podobnych produktów i ostatecznie padło na ten model, jest bardzo uniwersalny, dobrze leży na głowie. Inne jakie mierzyłem musiały być w rozmiarze L przez co wydawały się optycznie za duże, ten posiada rozmiarówkę która bardzo mi odpowiada, a rozmiar M pasuje idealnie pozostawiając lekki zapas na poluźnienie.
Zapinanie "szczęki" bardzo solidne i łatwe w obsłudze, system MIPS to kolejny atut. Wygodny, lekki, puki co bez konkurencji.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Szymon Ł. (Katowice, Polska) dnia 06 Apr 2018 :
(5/5) 

Product rated : Bell Super 3R Mips Matte Gloss Cooper Black

Super 3R, czyli trzy razy super!

Klasa sama w sobie. Wygoda, jakość, bezpieczeństwo. Szczerze polecam.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał K. (Zawiercie, Polska) dnia 24 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kask POC Skull Orbic X Spin Uranium Black

Kask POC

Wszystko przebiegło pomyślnie ! Towar z najwyższej półki ;)

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Sebastian Ś. (Ruda Śląska, Polska) dnia 18 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Loader Backloader 15l

Topeak Loader Backloader 15l

Super torba. Najwyższa jakość wykonania, nie lata. Polecam!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Agata A. (Mikołów, Polska) dnia 16 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Kije Leki Worldcup Racing SL

kijki leki - chwyt trigger

Kijki są świetne, system odpinania rączki wręcz genialny. Niestety w dość wysokiej cenie, chociaż uważam, że warto!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Tomasz T. (Bydgoszcz, Polska) dnia 13 Mar 2018 :
(5/5) 

Product rated : Rękawice Leki Fuse S mf touch black

tt

wykonane perfekcyjnie-CIEPLE- IDELANIE SKROJONE.......wyglad jak na FOTO

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Gabriel P. (Sosnowiec, Polska) dnia 04 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : Pompka Topeak Joe Blow Sport II

Świetna pompka.

Świetna pompka do pompowania szosy i MTB

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Gabriel P. (Sosnowiec, Polska) dnia 04 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : CatEye TL-LD720-R RAPID X2 80 lum

Super lampka!

Mocno świeci, dużo możliwości zmiany konfiguracji rodzaju świecenia.
Polecam!!!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Walery U. (Sopot, Polska) dnia 02 Feb 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Defender M1 + XC11 29

Topeak Defender M1 + XC11 29

Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Krzysztof D. (Sosnowiec, Polska) dnia 19 Jan 2018 :
(5/5) 

Product rated : CatEye Ładowarka baterii do lamp Volt800 / Volt700 / Volt400 / Volt 50

CatEye Ładowarka baterii do lamp Volt800 / Volt700 / Volt400 / Volt 50

SUPER POLECAM

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marcin G. (Skawina , Polska) dnia 05 Jan 2018 :
(5/5) 

Product rated : Topeak Smartgauge D2 - Ciśnieniomierz

Topeak d2

Jedyny cisnieniomierz który naprawdę działa. Polecam wszystkim mozna mierzyć ciśnienie amora.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Agnieszka Ś. (Kraków, Polska) dnia 22 Dec 2017 :
(4/5) 

Product rated : Rękawice Leki Cortina S GTX Lady white-silver

Rękawice narciarskie Leki

Wizualnie ładne, jeszcze nie testowane na stoku, więc wszystko, a ściślej zapewnienia o trzymaniu ciepła, okaże się po pierwszych szusach.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marcin K. (Jedlina-Zdrój, Polska) dnia 27 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Trenażer Tacx Satori Smart + eBon 100 zł

Opinia

Zakupy jak najbardziej udane kontakt bardzo dobry rzetelna firma podane informacje jak najbardziej prawdziwe Pelne zadowolenie wysylka szybka

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Tomasz K. (Przezmierowo, Polska) dnia 24 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Film RLV - Climbs Collection V - Spain (Alto del Angliru)

Climbs Collection V - Spain (Alto del A

Jedna z ciekawszych tras jakie miałem okazję "przejechać" z wykorzystaniem RLV. Filmy Tacx'a jak zwykle na bardzo wysokim poziomie. Polecam!

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz W. (Katowice, Polska) dnia 13 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Tacx Mata Treningowa Zwijana

Mata treningowa Tacx

Doskonale wygłuszająca mata treningowa.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz W. (Katowice, Polska) dnia 13 Oct 2017 :
(5/5) 

Product rated : Trenażer Tacx Neo Smart + eBon 200 zł

Tacx Neo Smart

Nowa przygoda rowerowa w zaciszu domowym. Dosłownie zaciszu przez bardzo ciche działanie urządzenia. Bardzo płynnie podawany opór i pomoc przy zjaznach. Doskonała współpraca ze Zwift i FulGaz.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Dariusz R. dnia 08 Sep 2017 :
(5/5) 

Product rated : Cycloc Solo White

cycloc jest OK

Wieszak na rower jest rewelacyjny, idealnie pasuje do przestrzeni w pokoju i może być dowolnie ustawiany w różnych kierunkach

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Paweł G. (Warszawa, Polska) dnia 08 Sep 2017 :
(5/5) 

Product rated : Bagażnik Topeak MTX Beam Rack typ E

Dobry zakup

Solidny, stabilny, dobrze wykonany. Idealny z torbà topeak. Wygląd super.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Marek G. (Ustroń, Polska) dnia 25 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL151RC Volt200 Czarna

Super - zadowolenie

Bardzo dobry reflektor w przystępnej cenie. Nie potrzeba niczego więcej dla kolarza amatora

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał D. (Bytom, Polska) dnia 23 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

Super Latarka, zrobiona jak Być powinna, Tryby działają, najbardziej podoba mi się ilość detalicznych części wymiennych które w przypadku innych firm są często niemożliwe do uzupełnienia w razie usterki. Polecam każdemu miłośnikowi nocnej, szybkiej jazdy terenowej.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Maciej A. (Warszawa, Polska) dnia 22 Aug 2017 :
(5/5) 

Product rated : Park Tool AWS-3

Polecam!

Bardzo wygodny klucz, wysoka jakość produktu.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Kinga P. (Olszanica, Polska) dnia 20 Aug 2017 :
(/5) 

Product rated : Uvex Sportstyle 802 Small Vario White Pink

Polecam:)

Okulary są bardzo wygodne i idelane dla kobiet ze wzgledu na mniejszy rozmiar.Dzieki systemowi variomatic są bardzo funkcjonalne- nie tzreba sie bawić w wymianę szybek jak to jest w wielu innych tego typu okularach.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr T. (Katowice, Polska) dnia 28 Jul 2017 :
(1/5) 

Product rated : Park Tool IB-2

Park Tool IB-2

Narzędzie dobrej jakości. Transakcja przebiegła sprawnie i w konkurencyjnej ofercie cenowej. Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Remigiusz R. (Katowice, Polska) dnia 19 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Giant Roam 2 Disc Silver 2017

Dobry rower w dobrej cenie

Wrażenia po przejechaniu pierwszych kilometrów bardzo pozytywne. Rower solidnie wykonany i wart swojej ceny

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Janusz J. (Włodawa, Polska) dnia 14 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Lezyne Digital Pressure Drive HP S ABS 120 psi 170 mm cyfrowy manometr czarna

Lezyne Digital Pressure Drive HP S ABS 120 psi 170 mm cyfrowy manometr czarna

Rewelacyjna pompka wykonana z wielką precyzją funkcjonalna, poręczna i bardzo szybko pompuje. POLECAM.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Mike Z. (Trzcianka, Polska) dnia 01 Jul 2017 :
(5/5) 

Product rated : Trenażer Tacx Satori Smart + eBon 100 zł

Solidny produkt w dobrej cenie.

Trenażer tacx satori smart to dla mnie doskonałe wsparcie treningu.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Przemysław L. (Tczew, Polska) dnia 16 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : MBM Riviera English Green 28”- 1S

opinia

super, na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu.. Rower bardzo dobrze zabezpieczony w kartonie. Towar zgodny z opisem. Bardzo dobra cena. Polecam w 1000 %.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Krystian S. (Stęszew, Polska) dnia 16 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : CatEye HL-EL461RC Volt400 Black

Cateye volt 400

Super produkt spełnia moje oczekiwania. Sklep i obsługa też wporządku polecam.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 09 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Koszyk na bidon Tacx Uchwyt na koszyk

Adam12

produkt wysokiej jakości
Polecam wszystkim

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 09 Jun 2017 :
(5/5) 

Product rated : Koszyk na bidon Tacx Tao Light Czarny

Adam12

Produkt ten jest wysokiej jakości
Polecam

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Michał R. (Smardzew, Polska) dnia 21 May 2017 :
(4/5) 

Product rated : GT Karakoram 29 Comp Gray / Orange 2016

Dobry rower

Wygodny, porządny 29er. Hamulce mogłyby być lepsze (w moim modelu dwukrotnie wymieniłem nowe przednie klocki, wreszcie po założeniu Kool-stop jest ok).

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Piotr B. (Szczurowa, Polska) dnia 19 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Knog OI Bell Large Copper

Wreszcie uniwersalny dzwonek.

Super dzwonek. Mam Scotta Scale ( nie to żebym się chwalił, po prostu chcę ukazać jaki typ roweru) i zwykły dzwonek nie pasował wizualnie. Niby to tylko dzwonek ale jeśli mam możliwość założenia czegoś co nie szpeci roweru to Oi jest w tym najlepszy. Pasuje do wszystkich typów rowerów a w szczególności do sportowych. Może nie jest tak donośny jak konwencjonalne dzwonki ale w zupełności wystarczy. Do tego łatwość montażu. Ktoś gdzieś napisał że nie da się go zamontować bez zdejmowania osprzętu z jednej strony. Bzdura da się go lekko rozciągnąć i przełożyć przez węższa część kierownicy. Mnie się to udało bez żadnego problemu. I nic nie zepsułem. Jest dość drogi ale to Knog. Ja kupiłem i nie żałuję. Jest piękny.

 Zgłoś nadużycie

Opublikowane przez Adam Ł. (Świebodzice, Polska) dnia 19 May 2017 :
(5/5) 

Product rated : Knog OI Bell Small Brass

Adam12

Produkt ten jest godny polecenia
Produkt wysokiej jakości
Wygląda pięknie

 Zgłoś nadużycie

PayPal